Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.

08.12.2009 09:44

2.12.2009 se uskutečnil křest filmu Buen día yerba mate.


Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.

 

 

Chajovna aneb Yerba maté poprvé.

Chajovna má s novým filmem velmi mnoho společného, protože se podílela na novémk filmu nejen jako sponzor, ale také jako inspirátor.

Chajovna je také místěm kde se Yerba maté často popíjí, místem kde se schází lidé, kteří mají čaj rádi, ale také murozumí, tak že není divu, že se stala tak trochu i místem kde začal projekt dostávat jasnější obrysy.

 

Křest DVD Buen día Yerba mate aneb Yerba mate podruhé.

Na počátku komponovaného filmového večera zahrála divákům Brněnská skupina Shivanam, která podpořila uvolněnou atmosféru a pomohla návštěvníkům nenuceně vplout do pohody. 

 

Ochutnávka Yerba maté - aneb na zdraví a pro zdraví.

Po koncertu Shivanamu jsme všichni (mnozí z nás poprvé) ochutnali Yerba maté a zažili tak první mocné Argentinské "nakopnutí", ale to už byl čas pokřtít naše nové DVD miminko, aby se mu dařilo a dobře se prodávalo, ale hlavně jsme si všichni přáli, aby po něm následovaly i další. jestli se nám naše přání splní, to ukáže až čas.

 

Jen víc podobných filmů

Viděl sjem tento film již podruhé, ale křest je křest, takže jsme začali srkat, tak jako aktéři cestopisu na plátně a čas spokojeně plynul.... až moc rychle. Zazvonil zvonec a po půl hodině byl snu o Argentinském čajovém ráji konec a ještě dlouho prý všen zněla v uších hezká nutkavá melodie s vůní Yerba mate.

 

DVD Buen día Yerba maté si můžete zakoupit Zde

 

 

Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.  Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.  Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.  Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.  


Autor: taita2

Licence Creative Commons
Čaj Room, jejímž autorem je Aleš Bednář, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezasahujte do díla 3.0 Česko .
Vytvořeno na základě tohoto díla: cajroom.webnode.cz
Práva nad rámec této licence jsou popsána zde: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cz/.

"Čaj je unikátní tím, že ho vůbec nevyrábějí lidé, ale utváří a produkuje ho sama příroda,"

Čaj room is an information website (not only) about tea.We recommend just the products, which has been tested by ourselfs. Čajroom offers advertising only for a tea sample. We test the sample, make a photo of it, add your text and link and also express our own opinion and recommendation.