Archiv článků

06.04.2009 08:51
Příprava čaje dle čínského způsobu. Jak je snadné dobrý čaj připravit, je snadné jej i zkazit. Proto zde popíši jednoduchou a klasickou proceduru čínského původu, trochu vylepšenou Angličany, na které je těžko cokoliv dále zlepšit postupujem-li podle ni,dostaneme skoro určité skvostný vonný...
Záznamy: 41 - 41 ze 41
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Licence Creative Commons
Čaj Room, jejímž autorem je Aleš Bednář, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezasahujte do díla 3.0 Česko .
Vytvořeno na základě tohoto díla: cajroom.webnode.cz
Práva nad rámec této licence jsou popsána zde: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cz/.

"Čaj je unikátní tím, že ho vůbec nevyrábějí lidé, ale utváří a produkuje ho sama příroda,"

Čaj room is an information website (not only) about tea.We recommend just the products, which has been tested by ourselfs. Čajroom offers advertising only for a tea sample. We test the sample, make a photo of it, add your text and link and also express our own opinion and recommendation.