Diagnostika karmy

30.10.2011 11:00

Diagnostika karmy

diagnostika-karmy.cz/

 

Sergej Lazarev je známý ruský psycholog, badatel, léčitel a bioenergoterapeut. Objevil a popsal karmický mechanismus, který již byl v mnoha pramenech popisován, ale dosud nikým neprozkoumán. Jako první v historii nejenom rozpoznal nejhlubší struktury duše ovlivňující náš osud a zdraví, ale také na základě nesčetných studií dokázal, že působením na chování a emoce člověka můžeme měnit k lepšímu jeho osud, charakter i zdraví. Ve výzkumech S.N. Lazareva se věda a náboženství spojují v jeden harmonický celek.

Autor během 30 let svých studií a na základě mnoha uzdravení nemocných objevil a porozuměl mechanismu spojujícímu mysl, emoce a chování člověka se zkušenostmi, které každý člověk získává na své cestě životem, se štěstím i neštěstím, se zdravím nebo nemocí a také nemocí našich dětí. Autor přirozeným způsobem rozlišuje struktury osudu a rovněž to, jak nesprávné emoce a chování narušují struktury bioenergetického pole člověka. Využití karmického mechanismu v denním životě pomáhá tisícům lidí k lepšímu životu, ke zlepšení vztahů s lidmi kolem nás a také k léčení závažných onemocnění, jež byla moderní medicínou považována za nevyléčitelná.

Knihy Sergeje Lazareva jsou bestsellery. V posledních letech se v Rusku i ve státech Střední a Východní Evropy prodaly milióny výtisků.

Nyní jsou opět dostupné v českém jazyce!  K dostáni je už i 6 díl “Diagnostika karmy“.

 

 

 

 

 

 

Recenze:

 

Neobyčejně inspirující, přitom nelehká, v mnoha místech kontroverzní, ale také velmi důležitá kniha pro všechny, kteří by chtěli porozumět pravidlům jimiž se řídí život a svět.

Povinná pozice knihovničky 21. století pro všechny přemýšlející a hledající, a zvláště pro osoby, které se zabývají léčením a pomáháním.

Wojciech Eichelberger

Licence Creative Commons
Čaj Room, jejímž autorem je Aleš Bednář, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezasahujte do díla 3.0 Česko .
Vytvořeno na základě tohoto díla: cajroom.webnode.cz
Práva nad rámec této licence jsou popsána zde: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cz/.

"Čaj je unikátní tím, že ho vůbec nevyrábějí lidé, ale utváří a produkuje ho sama příroda,"

Čaj room is an information website (not only) about tea.We recommend just the products, which has been tested by ourselfs. Čajroom offers advertising only for a tea sample. We test the sample, make a photo of it, add your text and link and also express our own opinion and recommendation.