Tibet v Brně

12.11.2009 10:40

Obchůdek Tibet v Brně

 

Starší zákazníci ho jistě znají pod původním názvem Malý Tibet. Jeho začátky jsou spjaty s cestami po všech koutech Asie, odkud jsme si na památku přiváželi nejrůznější suvenýry. Mnoho našich přátel tehdy projevovalo přání, že by si takové věcičky také rádi pořídili. Proto jsme začali naše výpravy spojovat i s cestami obchodními, při kterých jsme se snažili dovážet orientální zboží, které není až tak běžně zastoupeno v jiných prodejnách, odkázaných na věci z velkoskladu. Postupem času vznikly v Brně dvě prodejny Malý Tibet, které fungovaly společně až do konce roku 2005. Poté došlo k přátelskému rozdělení obou obchodů na dva samostatné objekty s odlišným sortimentem. Naši prodejnu s názvem Tibet v Brně najdete v průchodu na ulici Starobrněnská 14. Rádi vám zde předvedeme zboží, které se zatím nevešlo do tohoto internetového obchodu.

 

 

Zasilatelství Tibet v Brně

 

Během roku 2006 jsme rozšířili rozsah naší činnosti vytvořením zasilatelské společnosti Tibet v Brně, s.r.o.  Rádi bychom vám nabídli naše služby při vnitrostátní i mezinárodní přepravě zásilek. Naše nově otevřená obchodní kancelář vám může poskytnout veškeré služby z oblasti dopravy. Jedná se zejména o přepravy zboží po České republice, ale jsme schopni Vám zajistit i přepravu zboží od malých zásilek až po celý kamion do všech evropských zemí.

 

 

 

 

 

Vítáme vás na stránkách etnického obchůdku Tibet v Brně, který již od roku 1999 nabízí spoustu pozoruhodného orientálního zboží, dodávaného převážně z Nepálu, Thajska, Vietnamu, Číny a Indie. Převážnou většinu nabízených věcí dovážíme sami přímo od výrobců a proto je také můžeme prodávat za velmi sympatické ceny. 

 

V našem internetovém i kamenném obchodě vám můžeme nabídnout nejrůznější exotické zboží - především čajové konvičky, misky, zhongy a další čajovou i užitnou keramiku, buddhistické rituální předměty, sošky, tibetské mísy, etnické hudební nástroje, vonné tyčinky, dřevěné hlavolamy a hry, šperky a bižuterii, oděvy a textil z přírodních materiálů.

 

 

 

Upozornění pro návštěvníky našeho kamenného obchůdku:

 

Zboží, které nabízíme na těchto stránkách, nemáme v plném rozsahu zastoupeno i v našem obchůdku v Brně (prostě se to tam najednou všechno nevejde :-)) Proto doporučujeme zákazníkům, kteří mají o něco z nabídky zájem, aby si udělali předběžnou objednávku přes tento eshop. Budete tak mít záruku, že zboží pro vás v obchůdku bude připraveno.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 zdroj:www.tibetvbrne.cz/

Licence Creative Commons
Čaj Room, jejímž autorem je Aleš Bednář, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezasahujte do díla 3.0 Česko .
Vytvořeno na základě tohoto díla: cajroom.webnode.cz
Práva nad rámec této licence jsou popsána zde: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cz/.

"Čaj je unikátní tím, že ho vůbec nevyrábějí lidé, ale utváří a produkuje ho sama příroda,"

Čaj room is an information website (not only) about tea.We recommend just the products, which has been tested by ourselfs. Čajroom offers advertising only for a tea sample. We test the sample, make a photo of it, add your text and link and also express our own opinion and recommendation.